Worldstars 2010

V neděli se konala taneční soutěž Worldstar 2010 a bylo se opravdu na co koukat. Byl jsem sice trochu unaven ještě ze sobotní akce ale jakmile jsem uviděl připravený parket a představil si co na něm účinkující skupiny představí, začal jsem pomalu ožívat a těšil se na celý den.

Po celodenním vyčerpávajícím fotografování jsem se vracel s 2000 fotografiemi k protřídění. Při třídění jsem vpomínal na kreace tanečníků a choreografie.

Už teď se nemůžu dočkat na další akci. pokud mi štěstí bude přát, přinesu vám fotoreport z mistrovství Evropy v Poreči (Chorvatsko).

Fotografií mám 650, na stránky jsem dal pouze výběr. Pokud budete chtít všechny fotografie v plném rozlišení, můžete si objednat CD.

Soutěže se zúčastnili skupiny: taneční centrum Z. I. P. Písek; TS Crabdance; TS 4ever; Rytmus Úvaly; TS Žába Veselí nad Lužnicí; Funny Angels Brno; Aerobic klub České Budějovice; EM Dancers Břeclav; TS Dancing Queens; Danceline studio; Actiwity DC; Dancing Dolls; SK GR8; Devilly Ice Flame Třebíč; Chicos České Budějovice; TS Dancers for you; Break Beat; TŠ Pohyb Praha; All Style Unit; Zkrat; Crew 911; Illknees; Damayanti.

We cannot display this gallery

13 pspvk to “Worldstars 2010”

  1. Pavel Trampota napsal:

    Prosím info o dnešním focení z Emco taneční skupina roku, kdybych měl zájem o CD v jaké kvalitě jsou fotografie a kolik jich je? Případně kolik z toho je Spider DC Plzeň.. děkuji za info. Dostal jsem od vás kontakt, jsem ten plešatej s Nikonem 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.